Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزان تخلفات حوزه خرید آرد و گندم در استان مرکزی و موفق نبودن اقدامات بازدارنده موضوعی مهم بوده که معاون استاندار مرکزی نیز با اشاره به آن تاکید کرد: نانواهای استان مرکزی باید در انتخاب مواد اولیه باید مختار و آزاد باشند. ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۵ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، قوت غالب اکثریت مردم ایران را "نان" در بر می‌گیرد و کمتر وعده غذایی در خانه‌های ایرانی بدون وجود نان مصرف می‌شوند، بطور کلی باید گفت که نان اصلی‌ترین مکمل تمامی وعده‌های غذایی به شمار می‌آید از طرفی وظیفه تامین انرژی و برخی از مواد موردنیاز بدن یک انسان سالم را نیز در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به میزان مصرف نان در سفره‌های ایرانی، توجه به نوع کیفیت و مواداولیه پخت آن واقعیت انکار ناپذیری است که درصورت غفلت از این اصل اساسی شاهد تبعات بسیاری هستیم، درحال حاضر ذائقه غذایی مردم تغییر یافته و مصرف وعده‌های رژیمی فاقد نان را جایگزین غذاهای همراه با مصرف نان کرده‌اند.

تغییر سلیقه غذایی جامعه کنونی سبب می‌شود تا توجه بیشتری به توزیع نان باکیفیت و غنی داشته باشیم به‌طوری که افراد با مصرف حتی یک وعده نان  بتوانند مواد مورد نیاز خود را از این ماده غذایی دریافت کنند، البته میزان سبوس نان، آرد باکیفیت مصرفی، نحوه پخت و محل پخت نان نیز در کیفیت آن بی‌تاثیر نیست.

استان مرکزی یکی از مراکز تولید گندم در کشور محسوب می‌شود

استان مرکزی یکی از مراکز تولید گندم در کشور محسوب می‌شود که به این سبب مراکز تولید آرد نیز در استان فعالیت دارند، موضوع سلامت و کیفی‌سازی نان مصرفی مردم استان مرکزی نیز از رعایت این قاعده اصولی مستثنی نیست موضوع سلامت تولید نان، میزان کیفیت نان، روند توزیع مواد اولیه پخت نان و حتی نرخ توزیع نان مصرفی نظارت داشته باشدموضوع مهمی که معاون اقتصادی استاندار مرکزی در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان مرکزی برضرورت آن تامید کرده و با اشاره به اهمیت حفظ کیفیت آرد مصرفی نانوایی‌ها اظهار داشت: آرد مصرفی در پخت نان بطور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است که به این سبب باید برکیفیت و سلامت آن نظارت دقیقی اعمال شود.

سعید فرخی افزود: باتوجه به راه‌اندازی سامانه خرید آرد باید گفت اکثریت استان‌ها به روند خرید معترض‌ هستند زیرا اگر یک نانوا می‌خواهد مواد اولیه خود را تهیه کند باید حق انتخاب داشته باشد و در این راستا اگر آرد استان مرکزی از کیفیت مطلوبی برخوردار است باید نانواها را مجاب سازیم از آرد داخلی خریداری کنند و در غیر این صورت باید آنها را  در خرید آرد موردنیاز خود آزاد گذاشت.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی تصریح کرد: متاسفانه میزان تخلفات حوزه خرید آرد و گندم در استان مرکزی بیانگر عدم موفقیت اقدامات بازدارنده در این حوزه بوده است و به این سبب باید بکوشیم تا قوانین بازدارنده و برخوردهای جدی‌تری با متخلفان داشته باشیم.

بازار 400 میلیون نفری صنعت آرد و نان در همسایگی ایران136 پرونده تخلف آرد و نان در خراسان شمالی؛ آرد استان "سبوس" نداردهشدار استاندار خراسان شمالی؛ مدیران کم کار حوزه در «آرد و نان» حذف می‌شوند

تشکیل کمیته‌ بررسی قیمت، فرآیند تولید، عوامل اثرگذار بر قیمت و کیفیت نان در استان مرکزی

وی ادامه داد: درنظر داریم با تشکیل کمیته‌ای ویژه به بررسی قیمت نان، فرایند تولید نان، عوامل اثرگذار بر قیمت و کیفیت و همچنین وضعیت نان در استان‌های همجوار بپردازیم و در این راستا از مجموعه علوم‌پزشکی استان مرکزی درخواست داریم جلسه آینده گزارشی از میزان کیفیت آرد و نان استان مرکزی به کارگروه ارائه دهد.

فرخی عنوان کرد: استفاده از سامانه خرید گندم و نان تنها به سبب ایجاد شفافیت در میزان خریداری این دو محصول بود حال اگر همواره با استفاده از این سامانه نتوانیم میزان آرد خریداری شده توسط برخی افراد را محاسبه کنیم استفاده از این سامانه تاثیری ندارد، هدف ما برخورد جدی با تخلفات در این حوزه است و مبنی بر این تصمیم نباید زمینه بروز تخلف را ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری برخی افراد در عرصه نانوایی قدام مطلوبی است به شرط آنکه آموزش‌های لازم به شاغلین این صنف ارائه داده شود زیرا در بسیاری از موارد فرد سرمایه‌گذار در فضای نانوایی حضور ندارد بله فرایند کار به دست شاگردان مجموعه اداره می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی بیان کرد: براساس دستورالعمل ابلاغی در چندماه گذشته واحدهای تولید آرد استان مرکزی مکلف به تامین آرد مجموعه‌های صنف و صنعت شدند اما این مجموعه‌ها خود به میزان کیفیت آرد مصرفی موردنیازشان واقف‌اند و اینکه این واحدها را تنها به خرید از واحدهای استانی مکلف کنیم در روند فعالیت آنها اخلال ایجاد می‌کند.

*** هدف از راه‌اندازی سامانه خرید آرد قطع ید دلالان است

با این حال، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی به فعالیت سامانه خرید آرد اشاره کرده و اظهار داشت: سامانه خرید آرد به‌منظور تسهیل فرایند خرید آرد توسط نانوایی‌ها طراحی شده است اما متاسفانه حتی با تدوین این برنامه همواره دلالان در خرید آرد دست دارند.

جواد حسنی ادامه داد: تعدادی از دلالان در استان مرکزی با در دست داشتن شناسه ورود نانواها به سامانه خرید آرد نسبت به خرید آرد دولتی اقدام و پس از دریافت این کالا آن را در بازار به قیمت ارزان فروخته و یا با آردهای دیگر مخلوط و به متقاضیان عرضه می‌کنند.

وی عنوان کرد: پیش از آ غاز فعالیت این سامانه به میزان 3 هزار و 500 تن آرد به استان مرکزی وارد می‌شد اما اکنون تعیین محل خرید آرد برای متقاضیان می‌تواند این میزان نیاز به آرد را برای استان مرکزی به یک فرصت تولیدی و اشتغالی مبدل سازد که این رویداد ایجاد اشتغال برای 100 نفر را به همراه دارد.

سنجش میزان کیفیت آرد مصرفی در استان مرکزی

مدیرکل غله  و خدمات بازرگانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: سه ارگان غله، غذا و دارو و استاندارد وظیفه سنجش میزان کیفیت آرد مصرفی در استان مرکزی را بر عهده دارند، همچنین از ابتدای سال تاکنون به میزان 30 تن آرد به منازل روستایی فاقد نانوایی و افراد کم بضاعتی که در منزل نان مصرفی خود را تهیه می‌کنند داده شده است.

در نهایت امید ما بر این است که برگزاری اینگونه جلسات و پیگیری‌های مداوم مسئولان نظارتی ازجمله مجموعه بهداشت، غذاودارو، اصناف و کمیته کارگروه گندم، آرد و نان به ارتقاء کیفیت نان مصرفی در استان مرکزی و قطع ید دلالان حوزه خرید، فروش و توزیع آ رد و گندم منجر شود.

انتهای پیام/720/ش

R41371/P/S6,73/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۸۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • مهم ترین نکات برای خرید قهوه عربیکا و خرید قهوه روبوستا چیست؟
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • جامعه کارگری استان مرکزی همسو با سیاست های کلی کشور گام برمی دارد
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی
  • معمای کیفیت سکه های حراجی بانک مرکزی/ شایعه ناخالصی سکه از کجا آغاز شد؟